Fazole ve vece
30 min.
Ingredience
- 2lžičkyHořčice Dijonská
- 200gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 250gramůFazole bílé sterilované
- 2lžíceMarmeláda rybízová
- 12plátkůVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
42 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
181 mg
Postup přípravy
- 1Veku nakrájíme na krajíčky, ale ne úplně - spodní kůrka musí zůstat celá.
- 2Připravené řezy veky potřeme máslem a mezi ně vložíme fazole smíchané s hořčicí a džemem. Navrch veku ještě potřeme máslem a osolíme.
- 3Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.