Fazole zapečené s rajčaty

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé fazolky očistíme, omyjeme a pokrájíme na kousky. Zalijeme je vodou, trochu osolíme a uvaříme doměkka.
  • 2
    Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme okapané fazolky a na dílky nakrájená rajčata, opepříme, osolíme a chvíli podusíme.
  • 3
    Povrch pokapeme citronovou šťávou, navrch přidáme vejce a dáme do trouby zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.