Fazolková polévka se sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z fazolek, rozšleháme a povaříme. Přidáme uvařené fazolky.
  • 3
    Žloutek rozmícháme se smetanou a před podáváním zašleháme do polévky. Dále už nevaříme.
  • 4
    Při podávání posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.