Fazolková smetanová polévka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Mražené fazolky propláchneme, nakrájíme na kousky a povaříme v 1l osolené vody asi 20 minut doměkka. Měkké fazolky zahustíme smetanou rozkvedlanou s hladkou moukou. Za stálého míchání chvíli povaříme, osolíme, ochutíme citronovou šťávou a nasekaným koprem. Vejce nakrájíme na kolečka, rozdělíme do talířů a zalijeme polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.