Fazolkový nákyp s uzeným masem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné fazolky překrájíme na půlky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Ocedíme je a necháme okapat.
  • 2
    Do vymaštěného pekáčku dáváme střídavě vrstvu fazolek a jemně nakrájeného uzeného masa. Vrchní vrstvu tvoří fazolky.
  • 3
    Nákyp prohřejeme v rozehřáté troubě a zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou. Zapečeme asi 20 minut.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.