Fazolky dušené s kyselou smetanou a koprem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, šikmo je překrájíme a vložíme na rozehřáté máslo. Osolíme, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka téměř do vysmahnutí šťávy.
  • 2
    Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec přidáme omytý a jemně nasekaný kopr a citronovou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.