Fazolky zapečené s máslem a sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté fazolky nakrájíme na proužky, vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.
  • 2
    Uvařené fazolky scedíme a po okapání vsypeme na pánev. Polijeme je rozpuštěným máslem, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme pod grilem nebo ve vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.