Fazolová rozvárka s jablky
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFazole bílé
- 40gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 4kusyJablka
- 40gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
23 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Fazole den předem namočené uvaříme v téže vodě téměř doměkka. Před dovařením je osolíme a přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka.
- 2Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Zaprášíme moukou, promícháme a přidáme spolu s bobkovým listem k fazolím. Krátce povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.