Fazolová rozvárka s jablky

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
23 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole den předem namočené uvaříme v téže vodě téměř doměkka. Před dovařením je osolíme a přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka.
  • 2
    Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Zaprášíme moukou, promícháme a přidáme spolu s bobkovým listem k fazolím. Krátce povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.