Fazolové lusky dušené s karotkou a bramborami
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 300gramůKarotka baby
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 300gramůBrambory rané
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené brambory, osolíme, podlijeme a 5 minut dusíme.
- 2Potom přidáme na šikmo nakrájené fazolky a karotku nakrájenou na malé kostičky.
- 3Nakonec pokrm přisolíme a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.