Fazolové lusky naložené v soli

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůSůl
    • 1kilogramFazolové lusky zelené
    • 1,7litryVoda pitná
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propereme pod tekoucí vodou a pokrájíme na malé kousky. Vložíme do mírně osolené vody a povaříme. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou a přemístíme do mísy.
  • 2
    Po vychladnutí promícháme se solí, rozdělíme do sklenic a dosolíme. Sklenice zavíčkujeme a uchováme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.