Fazolové lusky s dresinkem z vlašských ořechů
11 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej z vlašských ořechů
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 450gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazolové lusky povaříme v pánvi cca 5-6 min doměkka.
- 2Mezitím v malé misce důkladně promícháme ořechový a olivový olej, ocet, hořčici a pepř. Fazolky scedíme, necháme okapat. Můžeme podávat horké nebo studené, pokapané dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.