Fazolové zákusky s medem - Dášik

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pinie očistíme, oloupeme a rozdrtíme na prášek.
  • 2
    Různobarevná těsta připravíme tak, že med smícháme se zelenou fazolovou moukou, žlutou hrachovou moukou, černou fazolovou moukou, umletými piniemi a rýžovým škrobem. Jednotlivá těsta důkladně promícháme. Těsto ze škrobu z fazolí Mungo obarvíme 5ml šťávy z jahodového kompotu.
  • 3
    Formičky vylijeme olejem a rozdělíme do nich všechna těsta a důkladně těsto ve formičkách stlačíme. Nakonec necháme 10 minut odpočinout v chladničce.
  • 4
    Potom zákusky vyklepneme z formiček a podáváme k čaji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.