Fazolovo-krevetová polévka

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
9 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložte 200 g fazolí, přilijte 200 ml zeleninového vývaru a mixujte dohladka.
  • 2
    Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a celer. Smažte 5 minut do zlatohněda, přisypte rajčata a vařte 5 minut, přilijte vývar, celé fazole, fazolovou směs, pepř, sůl a tymián.
  • 3
    Vařte na mírném ohni 35 minut, přidejte krevety a vařte dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.