Fazolový salát

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme nabobtnat, nejlépe přes noc. Propláchneme je ve studené vodě a uvaříme.
  • 2
    Oloupeme si jablka, odstraníme z nich jádřince, očistíme zeleninu a vše nakrájíme i se sýrem na kostičky. Smícháme s fazolemi.
  • 3
    Protlak, olej a ocet smícháme, ochutíme a promícháme s ostatním. Můžeme přidat i několik lžic majonézy.
  • 4
    Salát necháme dvě hodiny uležet a pak můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.