Fenykl na smetaně

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěný fenykl pokrájený na kousky, osmažíme. Zaprášíme moukou, znovu osmažíme, podlijeme trochou vody, rozmícháme, osolíme a dusíme do měkka.
  • 2
    Před koncem dušení přilijeme smetanu, slepičí vývar a ještě krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.