Fenyklovo-jablkový salát s ořechy

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do salátové mísy dáme očištěný, na tenké plátky nakrájený fenykl a omytá, na nudličky nakrájená jablka. Přidáme zrníčka z granátových jablek a nasekané vlašské ořechy. Vše zlehka promícháme.
  • 2
    Na zálivku ušleháme v misce pomerančovou šťávu, jablečný ocet, olivový olej a hořčici.
  • 3
    Salát v míse zalijeme zálivkou a promícháme.
  • 4
    Podáváme nejlépe ihned, v chldničce salát vydrží čerstvý max. 2 dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.