Fenyklový krém s jogurtem a koprem
20 min.
Ingredience
- 200mililitrůVývar zeleninový
- 100gramůJogurt bílý
- 1lžičkaOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 150gramůFenykl obecný
- 1lžičkaKopr čerstvý
- 1kusCitrony
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
66 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V hrnci přivedeme k varu vývar a přidáme fenykl včetně zelených snítek, které dodají polévce barvu. Vaříme 10-12min a poté rozmixujeme.
- 2Necháme vychladnout, vmícháme jogurt a olej. Dochutíme solí a koprem, doplníme několika dílky dužiny citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.