fenyklový salát s anýzem

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Vápník
128 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný a omytý fenykl dáme do vroucího slepičího bujónu, vaříme pomalu 4 minuty. Poté vyjmeme, pokrájíme na nudličky, ty vložíme do mísy. Omytý estragon a lístky fenyklu drobně rozkrájíme a přidáme do mísy k fenyklu. Promícháme s anýzovkou, solí, bílým pepřem a roztlučeným anýzem.
  • 2
    V misce vymícháme zakysanou smetanu se slepičím bujónem, dresing vmícháme do salátu. Odložíme minimálně na hodinu do chladničky, podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.