Fettuccine s kaviárem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibulky bez naťě nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V míse smícháme zakysanou smetanu, vejce, cibulky, citronovou šťávu, kaviár, nasekaný kopr a ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, vrátíme do hrnce.
  • 4
    Fettucine promícháme s kaviárovou směsí, rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkou čerstvého kopru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.