Fettuccine s kaviárem
30 min.
Ingredience
- 4kusyCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 500gramůTěstoviny Fettuccine
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceKopr čerstvý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 150gramůZakysaná smetana
- 50gramůKaviár
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kousky. Cibulky bez naťě nakrájíme nadrobno.
- 2V míse smícháme zakysanou smetanu, vejce, cibulky, citronovou šťávu, kaviár, nasekaný kopr a ochutíme solí a pepřem.
- 3Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, vrátíme do hrnce.
- 4Fettucine promícháme s kaviárovou směsí, rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkou čerstvého kopru a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.