Filé na kokosu
50 min.
Ingredience
- 5lžicOlej stolní
- 2kusyCibule
- 1kusChilli paprička
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 4lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé mírně osolíme a prudce osmažíme na oleji po obou stranách.
- 2Filé vyjmeme a na témže oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli a chilli papričku. Vložíme filé a podlijeme kokosem rozvařeným v troše vody. Zvolna dusíme pod pokličkou doměkka.
- 3Nakonec pokrm dochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.