Filé na protlaku s křenem
30 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 400gramůFilé rybí
- 40gramůKřen
- 1šálekVoda pitná
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
980 mg
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme omyté, osolené porce filé a opečeme je. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.
- 2K měkkému filé přidáme rajčatový protlak a chvíli povaříme.
- 3Při podávání posypeme pokrm nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.