Filé na víně s burskými oříšky
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 100gramůOřechy burské pražené
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 0,1litrVíno červené
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1decilitrOlej stolní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
245 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce. Pečeme na oleji spolu s burskými oříšky, nakrájenou paprikou a cibulí.
- 2Před koncem pečení vše zalijeme vínem, na každou porci položíme plátek citronu a ještě podusíme.
- 3Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.
- 4Podáváme s opékanými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.