Filé pečené na másle
30 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo pomazánkové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
45 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou.
- 2V kastrole zahřejeme máslo, vložíme připravené filé a v předem vyhřáté troubě upečeme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.