Filé pečené s hořčičnou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 750gramůFilé z aljašské tresky
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceHořčice
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
13 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu vymažeme částí másla.
- 2Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s hořčicí, citronovou šťávou a worcesterem.
- 3Do zapékací mísy urovnáme omyté a osušené porce filé, osolíme je a přelijeme připravenou omáčkou.
- 4Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného polévání omáčkou.
- 5Vhodnou přílohou je bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.