Filé pečené s hořčičnou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
13 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vymažeme částí másla.
  • 2
    Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s hořčicí, citronovou šťávou a worcesterem.
  • 3
    Do zapékací mísy urovnáme omyté a osušené porce filé, osolíme je a přelijeme připravenou omáčkou.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut za občasného polévání omáčkou.
  • 5
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.