Filé po německu
50 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 200gramůŠunka schwarzwaldská
- 1špetkaSůl
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
- 0,45kilogramFilé z aljašské tresky
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
725 mg
Vápník
231 mg
Postup přípravy
- 1Rozmrazené filé vložíme do pekáče, osolíme a na filé položíme plátky schwarzwaldské šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených rajčat.
- 2Pekáč vložíme do trouby a dáme zapéct.
- 3Po chvíli posypeme povrch nastrouhaným sýrem a ještě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.