Filé s česnekem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
483 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, na plátky nakrájené filé a osmahneme. Potom filé vidličkou roztrháme na malé kousky, přidáme prolisovaný česnek, mořskou sůl a kmín. Podlijeme trochou vody a podusíme chvíli pod pokličkou.
  • 2
    Před koncem dušení vmícháme kečup a nastrouhaný sýr.
  • 3
    Podáváme s pečivem nebo s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.