Filé s česnekem
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 250mililitrůVoda pitná
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžíceKečup
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
483 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, na plátky nakrájené filé a osmahneme. Potom filé vidličkou roztrháme na malé kousky, přidáme prolisovaný česnek, mořskou sůl a kmín. Podlijeme trochou vody a podusíme chvíli pod pokličkou.
- 2Před koncem dušení vmícháme kečup a nastrouhaný sýr.
- 3Podáváme s pečivem nebo s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.