Filé s pomerančovou šťávou
28 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 1kusPomeranče
- 2lžícePomerančová šťáva
- 2špetkySůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 130mililitrůVíno bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
97 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Osolené filé vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme asi patnáct minut. Poté rybu zalijeme připravenou zálivkou a zapékáme asi deset minut.
- 2Na talířích servírujeme s plátky pomeranče.
- 3Zálivku připravíme rozšleháním vína s vejcem a nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.