Filé s rajčatovým protlakem a křenem
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 700gramůFilé z aljašské tresky
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 0,5kusKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme a poprášíme hladkou moukou.
- 2Na másle sklovitě zpěníme cibuli nakrájenou na kroužky, vložíme na ni filé a po obou stranách je opečeme. Cibule nesmí zhnědnout.
- 3Nakonec přidáme trochu zředěný protlak, mírně podlijeme a dusíme.
- 4Podáváme sypané nastrouhaným křenem a ozdobíme dílky citronu. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.