Filé s rajčaty dušené v pivu

33 min.
Česká republika

Ingredience

    • 800gramůFilé rybí
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká
    • 4kusyRajčata
    • 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 100gramůOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
    • 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
963 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kostky.
  • 2
    Filé obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.
  • 3
    Poté filé vložíme do čistého rendlíku, přidáme rajčata, citronovou šťávu, sůl, přilijeme pivo a dusíme pod poklicí na mírném plameni, až je ryba měkká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.