Filé s rajčaty dušené v pivu
33 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 4kusyRajčata
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100gramůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
963 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, vykrojíme semena a rajčata nakrájíme na kostky.
- 2Filé obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji.
- 3Poté filé vložíme do čistého rendlíku, přidáme rajčata, citronovou šťávu, sůl, přilijeme pivo a dusíme pod poklicí na mírném plameni, až je ryba měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.