Filé se zeleninou
50 min.

Ingredience
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKoření grilovací
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
333 mg
Postup přípravy
- 1Částečně rozmrazíme rybí filé a zeleninu. Filé osolíme a okořeníme.
- 2Misku na zapékání vymažeme máslem a poskládáme filé, které posypeme zeleninou a strouhaným sýrem.
- 3Dáme zapéct na půl hodiny při 180 stupních.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.