Filé smažené v těstíčku
40 min.
Ingredience
- 30gramůSůl
- 120gramůVejce slepičí
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1500gramůFilé z aljašské tresky
- 120mililitrůMléko polotučné
- 300gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
473 mg
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé opláchneme, nakrájíme na plátky a osolíme.
- 2Z vajec, mléka a z prosáté mouky připravíme těstíčko, ve kterém ryby smáčíme. V rozehřátém tuku je pečeme dozlatova.
- 3Porce klademe na teplý talíř.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.