Filé z candáta s ananasem a sýry

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
14 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
  • 2
    Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem nivy a plátkem ementálu a necháme v troubě zezlátnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.