Filé z candáta s hruškou a nivou
60 min.
Ingredience
- 2špetkySůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200gramůKompot hruškový
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 0,5kusCandát obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
813 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
- 2Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky kompotované hrušky, překryjeme plátkem nivy a necháme v troubě zezlátnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.