Filé z tresky s jarní zeleninou
33 min.
Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej rostlinný
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 0,5lžičkaSůl
- Na dušení zeleniny
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 250mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
300 mg
Postup přípravy
- 1Rybu zakapeme citronovou šťávou, osolíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji s máslem.
- 2V mezičase v rendlíku na másle udusíme mraženou zeleninu, kterou zalijeme smetanou.
- 3Usmaženou tresku vložíme do omáčky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.