Filé zapečené s jablky a křenem
28 min.
Ingredience
- 1kilogramFilé rybí
- 2špetkySůl
- 3lžíceKřen
- 8plátkůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
106 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Filé osolíme, obalíme polovinou jemně ustrouhaného křenu a vložíme do žáruvzdorné mísy vymazané máslem. Rybu poklademe plátky jablek, které jsme oloupali a vykrojili jádřince, posypeme zbylým křenem a zakapeme citronovou šťávou. Na závěr rybu poklademe plátky sýra. Mísu vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až je sýr zlatavý, asi dvacet minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.