Filé zapečené s Nivou a rajčaty
55 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 2kusyRajčata
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
500 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé opepříme a na pánvi na rozpáleném másle opečeme po obou stranách. Zapékací mísu vymažeme olejem a urovnáme do ní opečené filé. Poklademe plátky omytých rajčat a posypeme nahrubo nastrouhanou Nivou. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.