Filety z parmice s pomerančovou omáčkou

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
700 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, fenykl očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, fenykl, orestujeme, přilijeme oba vývary, pomerančovou šťávu a necháme vyvařit o polovinu. Osolíme a opepříme podle chuti, rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme máslo a odstavíme.
  • 2
    Filety z parmice osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na sezamovém oleji z obou stran dozlatova.
  • 3
    Rybu upravíme na talíře a pokapeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.