Filety ze pstruha s pepřovou omáčkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
946 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
80 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
546 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěných a omytých pstruhů nakrájíme filety, osolíme je a obalíme v hladké mouce. Porce opečeme po obou stranách v pánvi na másle.
  • 2
    Příprava omáčky: Oloupanou šalotku jemně nakrájíme a orestujeme na části másla. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou, povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Na zbylém másle orestujeme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a rajčata, zalijeme scezenou omáčkou, okořeníme rybím kořením a cayenským pepřem.
  • 4
    Omáčku podáváme k opečeným filetům.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou špenátové brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.