Filipínské bochánky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu, kondenzované mléko, vejce, cukr, sůl, změklé máslo, olej, mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto.
  • 2
    Hotové těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 24 koulí. Přikryjeme je fólií a necháme 50 minut kynout.
  • 3
    Nakonec je pečeme při 175 stupních 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.