Filipínské bochánky
40 min.
Ingredience
- 125mililitrůVoda pitná
- 65mililitrůMléko zahuštěné neslazené
- 125mililitrůMléko polotučné
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 5lžicMáslo čerstvé
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2,5lžičkyDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Vodu, kondenzované mléko, vejce, cukr, sůl, změklé máslo, olej, mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto.
- 2Hotové těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 24 koulí. Přikryjeme je fólií a necháme 50 minut kynout.
- 3Nakonec je pečeme při 175 stupních 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.