Flíčky s jablky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1131 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
44 g
Sacharidy
166 g
Vláknina
4 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V misce utřeme rostlinný tuk s moučkovým cukrem do pěny. Přidáme uvařené flíčky, oloupaná, nastrouhaná jablka, omyté rozinky, citronovou kůru a přilijeme mléko. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Směs vlijeme do vhodné zapékací mísy a povrch poklademe kousky másla.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 60 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.