Fondue na savojský způsob

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
873 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
49 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
40 mg
Cukr
780 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýry pokrájíme na malé kousky a smícháme.
  • 2
    Boky nádoby na fondue potřeme česnekem, přilijeme víno a přisypeme polovinu sýru.
  • 3
    Za stálého míchání necháme rozpouštět.
  • 4
    Do rozpuštěné směsi přidáme druhou část sýru a škrob, opepříme a přidáme muškátový oříšek.
  • 5
    Chléb nakrájíme na jednotlivá sousta.
  • 6
    Těsně před podáváním zamícháme do směsi třešňovici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.