Francouzská remuláda
20 min.
Ingredience
- 250gramůMajonéza
- 250gramůDžem jablečný
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 10gramůKerblík
- 10gramůEstragon
- 10gramůKapary
- 20gramůOkurky nakládané
- 15gramůSardelová pasta
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
51 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
241 mg
Postup přípravy
- 1Do misky dáme majonézu a jablečný džem. Přidáme francouzskou hořčici, sardelovou pastu a vše spolu dobře promícháme.
- 2Připravíme kyselé okurky, kapary, petrželku, kerblík a estragon. Vše pokrájíme nadrobno a vmícháme do ochucené majonézy.
- 3Používáme asi po hodině, kdy se všechny chutě v majonéze smísí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.