Francouzské omelety s malinami

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
33 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
13 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkvedláme pečlivě vejce s cukrem a solí.
  • 2
    Středně velkou pánev vymažeme máslem. Jakmile je vyhřátá, vlijeme na ni vaječnou směs a vidličkou roztíráme tak dlouho, dokud není omeleta zespoda opečená. Pečeme ji pouze z jedné strany.
  • 3
    Pánev pak odstavíme z plamene a střed omelety naplníme malinami promíchanými s cukrem a přeložíme.
  • 4
    Lehce přeneseme na talíř, pocukrujeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.