Frankfurtská hovězí pečeně
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 60gramůMáslo čerstvé
- 60gramůSlanina vepřová
- 800gramůHovězí roštěnka vys. peč.
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůPárky Frankfurtské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
874 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
65 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.
- 2Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.
- 3Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.