Frankfurtská hovězí pečeně

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
874 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
65 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.
  • 2
    Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.
  • 3
    Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.