Fusilli se zeleninou a pečenou krůtou

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí stehna vykostíme, maso nakrájíme na kostky a v kastrolu osmahneme na lžíci rozehřátého másla a lžíci oleje dorůžova.
  • 2
    Maso vyjmeme, do kastrolu přidáme zbytek másla a oleje, naběračku vody a podusíme nakrájený chřest a na kostičky nakrájenou cuketu.
  • 3
    Mezitím těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 4
    Maso promícháme se zeleninou, ochutíme tymiánem, solí, prohřejeme a podáváme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.