Garnátové špízy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
684 mg
Cukr
144 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citron nakrájíme na kolečka a ta rozkrojíme napůl, rukolu posekáme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přikápneme citronovou šťávu, osolíme, na máslo položíme očištěné garnáty a zvolna osmažíme, přisypeme rukolu, orestujeme, promícháme s garnáty a odstavíme.
  • 3
    Na jehly napichujeme vždy dva garnáty, pak půlkolečko citronu a opět dva garnáty. Tento postup opakujeme do spotřebování surovin.
  • 4
    Garnátové špízy upravíme na servírovací mísu, přelijeme máslem s rukolou z pánve a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.