Gaspacho II
30 min.
Ingredience
- 300gramůRajčata
- 1kusCibule
- 300gramůOkurka salátová
- 100gramůRajčatový protlak
- 3kusyPaprika
- 3stroužkyČesnek
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaChilli
- 5krajícůChléb konzumní
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Okurky, cibuli, oloupaná rajčata a česnek pokrájíme na kousky, přilijeme vodu a rozmixujeme.
- 2Přidáme rajčatový protlak a olivový olej a znovu rozmixujeme. Podle chuti přidáváme sůl, pepř a chilli. Porce polévky zdobíme kostkami suchého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.