Gibanice se sýrem cottage
65 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 390gramůChléb Pita
- 1decilitrOlej rostlinný
- 700gramůSýr Cottage
- 1decilitrMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
9Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
953 mg
Cukr
762 mg
Postup přípravy
- 1Vyválíme 6 tenkých plátů těsta na pitu (kus 65 g) a každý plát potřeme olejem.
- 2Náplň připravíme tak, že v míse vymícháme sýr cottage s mlékem, vejci a solí.
- 3Na olejem vymazaný plech položíme první plát těsta, který potřeme rovnoměrně náplní. Na tuto náplň položíme další plát těsta a znovu potřeme náplní. Toto opakujeme a nakonec zakryjeme posledním plátem těsta, na který už náplň nedáváme.
- 4Gibanici pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 40-45 minut.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.