Gibanice se sýrem cottage

65 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
9

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
953 mg
Cukr
762 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyválíme 6 tenkých plátů těsta na pitu (kus 65 g) a každý plát potřeme olejem.
  • 2
    Náplň připravíme tak, že v míse vymícháme sýr cottage s mlékem, vejci a solí.
  • 3
    Na olejem vymazaný plech položíme první plát těsta, který potřeme rovnoměrně náplní. Na tuto náplň položíme další plát těsta a znovu potřeme náplní. Toto opakujeme a nakonec zakryjeme posledním plátem těsta, na který už náplň nedáváme.
  • 4
    Gibanici pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 40-45 minut.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.