Golden mousse

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
259 mg
Cukr
766 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve studené vodě necháme změknout 10 minut želatinu. Pak ji vyndáme a vymačkáme. Golden sirup mírně ohřejeme a želatinu v něm rozpustíme.
  • 2
    V misce vyšleháme do pěny žloutky, pak přimícháme golden sirup se želatinou a rumem.
  • 3
    Ze smetany vyšleháme šlehačku a opatrně ji přimícháme do krému z golden sirupu. Směs nalijeme do připravených sklenic a necháme 60 minut v chladničce tuhnout.
  • 4
    Zdobíme nasekanými piniovými oříšky a nastrouhanou hořkou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.