Grapefruitové želé se sektem

21 min.
Evropa

Ingredience

    • 5kusůGrapefruity
    • 2kusyVanilkový lusk
    • 350mililitrůVíno šumivé (sekt)
    • 250gramůCukr želírovací
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté grepy rozpůlíme a vylisujeme šťávu. Odměříme z ní 400 ml.
  • 2
    Vanilkové lusky podélně nařízneme a vložíme do hrnce s grepovou šťávou, sektem a želírovacím cukrem. Mícháme a zprudka vaříme asi 1 minutu. Vanilkové lusky vyjmeme.
  • 3
    Želé naplníme do čistých sklenic a dobře uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.