Grapefruitové želé se sektem
21 min.
Ingredience
- 5kusůGrapefruity
- 2kusyVanilkový lusk
- 350mililitrůVíno šumivé (sekt)
- 250gramůCukr želírovací
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Omyté grepy rozpůlíme a vylisujeme šťávu. Odměříme z ní 400 ml.
- 2Vanilkové lusky podélně nařízneme a vložíme do hrnce s grepovou šťávou, sektem a želírovacím cukrem. Mícháme a zprudka vaříme asi 1 minutu. Vanilkové lusky vyjmeme.
- 3Želé naplníme do čistých sklenic a dobře uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.